bıdık

bugün yeni bi spor salonuna kaydoldum. eskisi eve baya uzaktı ve akşamları gidemiyordum. şimdiki, evimin hemen önünde.. gittim,çok sevimli bi hoca karşıladı beni. ölçülerimi aldı. boyum 1.61 çıktı ya...yıllardır boyumu ölçmemiştim. ben o kadar bıdıkmıymışım? ... hele kilom. şimdi burda söylemicem çok moralim bozuldu ama bi taraftan sevindirici bi gelişme de olmadı değil . hoca kilomu da ölçtükten sonra bir kaç adım uzaklaşıp beni bi süzdü öteden. bidaha baktı kiloma, bi daha süzdü. "ya" dedi, "1.61 boyla bu kadar kiloyu nerende saklıyosun?" baktı, göbek pek yok. baktı uzaktan baya uzun uzun. düşündü düşündü... yok artık dedi gülümsedi :) moralim yerine geldi valla. demek ki biraz çabayla, biraz azimle 3-4 aylık bi sürede istediğim görünüme ulaşıcam :) varolan kiloları göstermeyen vücudum ; sana şuan küsüm. bi kaç ay sonra,50 kiloya indiğin zaman görüşelim barışalım..

2 yorum:

benimben dedi ki...

Asansörün bozuk olduğu ve paramızın olmadığı günlerde bize kalmaya gelirsen istediğin kiloya hemen ulaşacığını düşünüyorum. Para verme öyle spor salonlarına, o parayla ohoo neler neler yapılır:P

Şaka bi yana 50 kiloya düşersen iskelet gibi olursun, bu kadar gereksiz bi hedef koyma kendine. Yıpratma bünyeni, 55le taş gibi olacağına eminim.

denizEMEK dedi ki...

tamam 55 olsun, yeter ki olsun yani :)))